hyvää uutta vuotta kaikille! :)

me kotiuduttiin 27.päivä ja vietettiin sitten joulua, avasin paketit ja 28. mein iskä paistoi kinkun, syötiin jouluruoka.. vallan ihanaa, koko vuodenhan olin tuota odottanutkin ja sairaalassa sen missasin.
pikku-sissi oli saanu myös monta pakettia -ylläri- kaikki jotenki seonnu ja pehmenny päästään tuon alle puolimetrisen nyytin edessä. no, eipä ihme.. niin vallan mairea paketti onkin.

kotiutuminen on menny hyvin. yösyöttöjä on yleensä kaksi joista toisenkin iskä hoitaa. mulla kun ei tullu maitoa, joten pulloilla mennään. se on melko vapauttavaa minulle, ei tarvi tytön olla kiinni 24/7 minussa. toki, siitä on niin paljon keskustelua siellä sun täällä, ettei olis hyväks vauvalle jne mutta vielä en ole huomannu mitään huonoa sanottavaa asiasta.
hiukan itsellä ollu vaikeaa ja kivuliasta olla, pariin otteeseen käyny labrassa kokeissa, hemoglobiini saatu jo nousemaan 100 paremmalle puolelle, mutta veronsa se vaatii ilmeisen kauan, nukahtelen jatkuvasti esim istualleen, elimistö on superväsynyt. ja ehkä ottaa univelkoja takaisin myös.. onneksi on isyysloma!! ja onneksi on isi joka tykkää ja haluaa touhuta vauvan kanssa..ihailtavaa..ihanaa.. <3

pitäs myös ehkä puuta koputtaa, mitenkä helposti kaikki on sujunu sissin kanssa.. ei turhia kitinöitä, aina vain hymy huulilla ja aurinkoinen. toki silloin kun on nälkä yms niin kiukuttaa, niinku kuuluukin mutta muuten.. tietysti nyt kun sanon niin alkaa megakiukut :D

oi, ja miten koirat otti uuden tulokkaan? ei mulla käyny ees mielessä että noin hyvin! molemmat haisteli oikein varovasti ja käyttäytyi niin mallikkaasti ettei ikinä ja siten että: "jahas, tää on meidän ja tästä pidetään huoli". siitä saakka vallu-mäykky on ottanu elämäntehtäväkseen vahtia jopa sissin unta. istuu tai makaa sitterin tahi sängyn vieressä hereillä ja nousee tarkistamaan liki jokaisen inahduksenkin.. :) hellunen..
onneks noin, olis kamalaa jos alkais eläinten taholta jokin mustasukkaisuusdraama.

jaahas..joskos sitä ottais tuon nuoremman koiran ja lähtis aamulehteä hakemaan, tyttö nukkuu autuaasti sitterissä ja kahvi tuoksuu keittiöstä, niin eiköhän se ole lehteä vaille valmis aamu :)

palataanpi..