enpä muista millon olis viimes ollu näin inhottava sairastaa lenssua, kun kuumeessa kolottaa niveliä ja iho on kipee, saati sitten ko selkä on nyt muutenki aivan tohjona. onpas tullut eriskummallisia asentoja sängystä ylösnousemiseen harjoitettua ainakin..

nyt tiedän myöskin oikein uunaalleen mitä on supistelut. alunalkaen en tienny, neuvolassakin lähinnä kai näytin hölmöltä kun kysyivät että onko supistellu - en tiedä mitä ne on.. no mistäpä näitä, ei niitä kai lie "normaalissa olotilassa" ole.. tässä "taudinkuvassa" kaiketi ainoastaan..? :)

okei..viikkoja on nyt 31+2. hmm..alkaa hiukan hiottaa ja mietityttää, ei olis kaameesti enää jäljellä. viikon päästä alkais synnytysvalmennus. ukkelin kanssa ollaan ihan yhtä innoissaan asiasta kun varpaankynsien vetelystä lääkärissä.. jotenki olen maalannu ko. illoista yököttävän imelän vaaleanpunaisen hellanlettas illan.. VOI OLLA että olen väärässä.. mut en inhoo mitään muuta niin paljon kun tuollaista lässytystä, ylipäätään ihmisiltä.
toki, viime aikoina en ole kuullut edelleenkään edes tuollaista lässytystä, mut eipä mittää, en jaksa märssytä siitä nyt. jotenki jo sopeutunu tähän hiljaseloon issekseen sillon ku ukko on töissä.

ah..viime lauantai oli vallan mairea. sisko tuli ukkonsa kanssa iltaa istumaan, pelailtiin siinä sitten aliasta, syötiin hyvin ja humalahakuista juomista harrastettiin..itse toki yritin saavuttaa kliimaksin huipun omppulimpparin myötä sokerihumalasta, mutta ei, en onnistunu :)
mutta miten ihanaa, ihmisiä - rakkaita ihmisiä - meillä kylässä! jes! :D oli mukavaa tehdä hyvää evästä, passata hiukan vieraita ja sen semmosta..aivan maireaa.. <3

viikon päästä olis KYS:ssä taas kasvukontrolli mahalle, yksittäinen napavaltimo ei ole ainakaan vielä vaivannu mitenkään, päinvastoin.. taitaa neito kulkea suht ylhäällä kasvukäyrillä. hyvä vaan. mut vähän sinne meno aina jännittää kuitenkin, josko kaikki ei olekaan enää yhtä hyvin ko 4vkoa sitten?

nonnih..eiköhän siinä ollu tälle erää taas kaikki?